Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL – Un copil a căzut de la înălţime în timp ce culegea flori de tei

71

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL Un copil de nouă ani din Ploieşti este în stare gravă la spital după ce a căzut din copac şi s-a izbit puternic de asfalt. Băiatul voia să adune flori de tei sa le ducă la la piaţă.

Provine dintr-o familie numeroasă, cu o situaţie financiară precară, aşa că micuţul, împins de sărăcie, şi-a pus singur viaţa în pericol, scrie Observator.

Micuţul voia să îşi ajute părinţii cu bani cinstiţi, câştigaţi pe baza muncii sale. S-a urcat în tei, deşi a fost avertizat de vecini că este periculos.

Nu a luat în seamă atenţionările şi nici pericolul, iar într-o clipă de neatenţie, s-a dezechilibrat şi căzut. Băiatul s-a prăbuşit pe asfalt de la câţiva metri înălţime şi s-a lovit grav la cap.

Un vecin a sunat a dat alarma la 112, iar copilul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde a rămas internat.

citeşte şi TRAGEDIE ÎN MUNŢII BUCEGI – Un tânăr a murit după ce a căzut într-o prăpastie

Dacă starea minorului nu se va îmbunătăţi, va fi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă.

info

foto

citeşte şi CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE – Bărbatul care a mușcat un polițist în Craiova, după gratii

The post A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL – Un copil a căzut de la înălţime în timp ce culegea flori de tei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.