Stiri

A avariat o maşină şi a părăsit-o în faţa unui magazin din Dobric! Ce au descoperit poliţiştii

Un tânăr din Hăsmaşu Ciceului s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii au descoperit că acesta condusese un autoturism neînmatriculat şi căruia îi pusese plăcuţe de înmatriculare false. În plus, individul nu avea nici permis de conducere. Toată tărăşenia a ieşit la iveală după ce respectivul tânăr a produs un accident de circulaţie şi a părăsit autoturismul în faţa unui magazin din Dobric.

 

 

Potrivit IPJ BN, poliția a fost sesizată, sâmbătă 9 decembrie, despre faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza localității Dobric se afla un autoturism avariat.

În apropierea autoturismului au fost găsite și plăcuțele de înmatriculare ale acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză nu este înmatriculat și că plăcuțele de înmatriculare găsite au fost atribuite de fapt unui alt autoturism.

S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, faptele fiind înregistrate inițial cu autor necunoscut.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au identificat un tânăr de 23 ani, din Hășmașu Ciceului, bănuit de comiterea faptelor.

Ca urmare a extinderii cercetărilor, s-a constatat că acesta nu deține nici permis de conducere.

 

Cercetările continuă de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

Post-ul A avariat o maşină şi a părăsit-o în faţa unui magazin din Dobric! Ce au descoperit poliţiştii apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online