Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

A furat de la o bătrână de aproape o sută de milioane lei

54

O bătrână a fost furată, de către un vânzător ambulant, de suma de aproape o sută milioane de lei. Totul s-a petrecut într-o gospodărie, într-o fracțiune de neatenție.

La data de 7 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Mogoşeşti Siret au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Moțca, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt din locuință.

Astfel, la data de 29.03.2017, acesta împreună cu un bărbat și o femeie s-au deplasat cu un autoturism la locuința unei femei de 72 de ani, din comuna Mogoşeşti, de la care ar fi cumpărat un sac cu nuci.

În schimbul sacului cu nuci, partea vătămată a primit o bancnotă de 500 lei, fiind nevoită să intre în locuinţă pentru a-i aduce restul de bani, respectiv 250 lei.

Ulterior, profitând de faptul că partea vătămată a mers în gradină împreună cu femeia străină, bărbatul ar fi pătruns în locuinţă de unde ar fi sustras 1.000 de euro și 3.000 de lei.

Acesta și-a recunoscut fapta, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. În cauză a intervenit împăcarea părţilor.

Stiri Pascani – inPascani.ro