Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

A furat o maşină din Coşbuc şi s-a dus să dea lovitura şi în Salva/ Recomandările poliţiştilor

85

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Abia a trecut pragul majoratului, un tânăr din Coşbuc s-a ales cu dosar penal. Duminică spre luni, acesta a furat din comuna în care locuieşte o maşină, după care s-a deplasat în Salva. Aici a ochit o altă maşină neasigurată, din care a furat bunuri în valoare de câteva sute de lei.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 4 octombrie a.c., un bărbat din Salva a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i s-au sustras mai multe bunuri, din autoturismul proprietate personală, aflat parcat şi neasigurat în apropierea imobilului în care locuieşte.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud a rezultat faptul că, în noaptea de 3/4 octombrie a.c., un tânăr de 18 ani, din Coșbuc, ar fi sustras un autoturism din localitatea Coșbuc, parcat și neasigurat, cu care s-a deplasat în localitatea Salva, unde ar fi sustras bunuri, în valoare totală de 500 de lei, aflate în autoturismul persoanei reclamante „, arată sursa citată.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunile de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

RECOMNADĂRILE POLIŢIŞTILOR

NU UITAȚI: hoții au nevoie de ajutorul tău, fiți precauți!

 

  • de fiecare dată când părăsiţi autoturismul, să nu lăsaţi la vedere, în interiorul acestuia, obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor din autoturisme, exemplificând în acest sens: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip „Diplomat”, aparatură electronică, etc.;
  • dacă locuiţi la casă, parcaţi-vă autoturismul în curte sau în garaj;
  • asigurați-vă autoturismele prin încuierea uşilor, a geamurilor;
  • nu lăsaţi în autoturism documente, obiecte personale, sau ale autoturismului, pentru că acestea pot fi folosite de infractori;
  • parcați în locuri bine iluminate sau în locuri unde pot fi observate în permanenţă, nu în locuri izolate;
  • manifestați vigilenţă şi spirit civic în cazul în care observaţi hoţi “în acţiune”, prin comportamente de descurajare a acestora şi alertarea poliţiei la numărul de urgenţă 112.

 

Sursă foto: craiovaforum.ro

Post-ul A furat o maşină din Coşbuc şi s-a dus să dea lovitura şi în Salva/ Recomandările poliţiştilor apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

Get real time updates directly on you device, subscribe now.