Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

A LUAT FOC UN AUTOTRACTOR FEROVIAR – Pompierii din cadrul ISU Maramureş au intervenit la un incendiu în tunelul Runcu

153

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

A LUAT FOC UN AUTOTRACTOR FEROVIAR ISU Maramureș a desfășurat, joi, 28 septembrie, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren în tunelul Runcu, pe raza localității Valea Vișeului.

În cadrul exercițiului a fost simulat un incendiu la un autotractor feroviar. Conform scenariului, în urma incendiului au rezultat mai multe victime.

Forțele ISU Maramureș participante au fost din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, Detașamentului Sighetu Marmației și Detașamentului Baia Mare.

Forțe participante au mai fost și din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, Poliție TF, Poliției județene și reprezentanți ai Secției Infrastructură L9.

Cu ocazia exercițiului s-au verificat capacitatea de răspuns a Grupei Operative şi a structurilor de intervenţie prevăzute în Planul Roşu în caz de accident cu victime multiple; însuşirea corectă a concepţiei de acţiune de către toate forţele participante, în vederea reducerii timpilor operativi de intervenţie, îmbunătăţirea capacităţii de răspuns şi a stării tehnice de dotare cu mijloacele tehnice.

De asemenea, s-a urmărit nivelul de pregătire şi de cunoştinţe dobândite de către forţele participante la exerciţiu pentru gestionarea unui eveniment de acest fel.

Dar şi asigurarea răspunsului coordonat al tuturor structurilor cu atribuţii de intervenţie în cazul producerii unor accidente colective, cu manifestări deosebit de rapide şi efecte limitate în timp, având ca rezultat victime multiple sau având potenţialul de a produce victime multiple.

info

The post A LUAT FOC UN AUTOTRACTOR FEROVIAR – Pompierii din cadrul ISU Maramureş au intervenit la un incendiu în tunelul Runcu appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.