StiriȘtiri județul Satu-Mare

A UCIS O NEMȚOAICĂ – Decizia autorităților în privința sătmăreanului care a luat viața unei femei

După ce a încercat tot felul de tertipuri pentru a scăpa de momentul inevitabil al judecării sale, inculpatul Meszaros Zsombor a primit o veste nu tocmai plăcută din partea judecătorilor Tribunalului Satu Mare, relatează Presasm.

Astfel, cu toate tertipurile juridice pe care le-a încercat Meszaros Zsombor, judecătorii sătmăreni au decis să se înceapă judecata pentru infracțiunea de omor.

”Constată legalitatea sesizării instanței, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organele de urmărire penală; Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpatul M.Z. pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, este decizia luată în această lună de către judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Meszaros Zsombor, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul MESZAROS ZSOMBOR, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul MESZAROS ZSOMBOR în portbagaj, iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul MESZAROS ZSOMBOR.

Sursa info, foto și continuarea, AICI.

 

The post A UCIS O NEMȚOAICĂ – Decizia autorităților în privința sătmăreanului care a luat viața unei femei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro