Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

A „uitat“ să plătească șunca de Praga

62

Și-a plătit ce avea în coș, însă a uitat un mic detaliu…  plata batonului de șuncă de Praga din buzunar. Este vorba de un localnic din Victoria, L.I.T. în vârstă de 20 de ani, care a încercat să treacă pe lângă casa de marcat a magazinului fără să achite un produs.

El a fost oprit de agenții de pază din cadrul supermarketului din centrul Făgărașului, înainte de a ieși pe ușă. Aceștia au chemat poliția prin serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Făgăraș. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate iar tânărul din Victoria este cercetat pentru furt, de către polițiștii Biroului de Ordine Publică. Tot pentru infracțiunea de furt este cercetat și un făgărășean de 37 ani, M.I. care a luat de pe raftul aceluiași supermarket, 8 brichete de foc barbeque. El a fost suprin de agenții de pază înainte să părăsească magazinul. Bărbatul a ascuns acele brichete în haină.

Articolul A „uitat“ să plătească șunca de Praga apare prima dată în TVFăgăraș.ro // Știri din Țara Făgărașului // Privește că te privește.

TVFăgăraș.ro // Știri din Țara Făgărașului // Privește că te privește