Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ABRACADABRA! Scamatorie INCREDIBILĂ, executată în faţa poliţiştilor de un magician oprit pentru viteză excesivă (VIDEO)

93

Magicianul Steven Brundage conducea spre casa lui din ţinutul Schenectady, SUA, când a fost oprit de poliţişti pentru că depăşise limita legală de viteză, scrie New York Daily News.

ABRACADABRA!

Tânărul magician în vârstă de 23 de ani a fost tras pe dreapta de poliţişti la ora 3 dimineaţa, acesta îndreptându-se către casă după ce prestase într-un spectacol, în New York. Chiar dacă depăşise limita legală de viteză şi urmarea firească era să primească o amendă pentru fapta sa, Steven pur şi simplu i-a “vrăjit” pe ofiţeri cu un truc incredibil, scăpând astfel fără să fie sancţionat.

Brundage a declarat pentru NYDN că niciodată nu s-a gândit la faptul că va ajunge să execute o scamatorie pe stradă. Tânărul a povestit că, după ce l-au oprit, poliţiştii au observat un pachet de cărţi de joc pe bancheta din spate şi l-au întrebat dacă joacă poker.

“Am spus că nu, că sunt magician. Iar ei au fost foarte impresionaţi”, a spus Steven.

Poliţiştii l-au întrebat dacă poate să facă o scamatorie pentru ei, iar tânărul a fost de acord. “Ador să fac scamatorii pentru oameni”, a continuat magicianul.

Unul dintre poliţişti l-a rugat apoi pe Steven dacă poate să filmeze actul de magie.

Urmăriţi mai jos ce a filmat poliţistul american!