Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident Cornu Luncii. Un copil grav rănit a murit la spital. Alte patru persoane au decedat pe loc. O femeie şi trei copii, în stare gravă la spital

196

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un copil grav rănit în accidentul de sâmbătă după amiaza produs în comuna Cornu Luncii a murit la Spitalul din Fălticeni, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, o femeie şi trei copii grav răniţi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Reamintim că sâmbătă după amiaza patru persoane au murit pe loc în urma unei coliziuni între două autoturisme în comuna Cornu Luncii, în accident fiind nouă victime.

O femeie şi trei copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, iar un copil a fost preluat iniţial de o maşină particulară şi predat apoi unei ambulanţe.

ISU Suceava a activat Planul Roşu de Intervenţie în acest caz.

The post Accident Cornu Luncii. Un copil grav rănit a murit la spital. Alte patru persoane au decedat pe loc. O femeie şi trei copii, în stare gravă la spital appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

Get real time updates directly on you device, subscribe now.