Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident cu victime, în Constanța

85

Seara trecută, în jurul orei 23:00, la intersecția străzilor Ion Rațiu cu Mircea cel Bătrân, a avut loc un grav accident rutier. O mașină de teren a lovit un autoturism Matiz. Impactul deosebit de violent a spulberat micuțul autovehicul. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

S-a întâmplat în jurul orei 23.00, în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Ior Rațiu și Mircea cel Bătrân. O coliziune între două autoturisme a făcut ca unul dintre ele, un matiz de culoare roșie, să ricoșeze într-un stâlp de beton. Conform reprezentanților Serviciului Ambulanță Constanța, două persoane au fost încarcerate, pentru eliberarea acestora fiind necesară intervenția pompierilor de la ISU Dobrogea. După descarcerare, cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital. Potrivit cadrelor medicale, una dintre ele a suferit un traumatism la umăr, iar cealaltă un traumatism toracoabdominal. Poliția rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.

Redactor: Daniel Albu

Litoral TV