Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Tânără lovită pe o trecere de pietoni de pe bd-ul Decebal de către un șofer neatent (VIDEO)

227

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE   Un accident de circulație grav, în urma căruia o persoană a fost rănită a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Decebal din Baia Mare.

Potrivit primelor informații, se pare că o tânără în vârstă de aproximativ 24 de ani se angajase în traversarea străzii pe o trecere de pietoni, moment în care a fost surprinsă și accidentată de către șoferul unui autoturism marca Renault.

Se pare că șoferul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, nu a observat-o la timp pe femeie, astfel că impactul nu a mai putut fi evitat.

Mai multe echipaje de prim ajutor și de la Poliție s-au deplasat imediat spre locul evenimentului rutier. În urma impactului destul de puternic, tânăra din Buzești, comuna Fărcașa, a fost rănită. Medicii au transportat-o pe aceasta la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, unde va rămâne sub supraveghere medicală.

Între timp, șoferul vinovat s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Fiind testat de către polițiști, a rezultat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto: Vasile Dale

ActualMM

The post ACCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE – Tânără lovită pe o trecere de pietoni de pe bd-ul Decebal de către un șofer neatent (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.