Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT GRAV ÎN BELGIA – Un microbuz cu români a fost făcut praf. Opt oameni au fost răniți

174

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ACCIDENT GRAV ÎN BELGIA  Un accident grav a avut marți noapte în Belgia, în apripiere de de orașul Loyers. Un microbuz în care se aflau mai mulți români a intrat într-un camion, care era pe banda de serviciu. Opt români au fost răniți, dintre care trei se află în stare gravă, relatează sudinfo.be.

Românii se aflau într-un microbuz care circula pe drumul E411 și se îndreptau către capitala Bruxelles, unde urmau să lucreze pe un șantier. Din motive încă necunoscute, șoferul vehiculului a intrat într-un camion care era oprit pe banda de serviciu. În urma impactului, opt români au fost răniți, dintre care trei se află în stare gravă.

Numeroase echipaje au intervenit în zonă, respectiv patru ambulanțe și două vehicule pentru descarcerare. Cei opt români răniți au fost transportați la patru spitale din apropiere, în timp ce șoseaua a fost închisă pentru o perioadă de timp.

Sursă info.

The post ACCIDENT GRAV ÎN BELGIA – Un microbuz cu români a fost făcut praf. Opt oameni au fost răniți appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.