Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident grav în Poiana Blenchii. Patru persoane au ajuns de urgenţă la spitalul din Dej

160

Polițiștii Postului de Poliție Poiana Blenchii s-au sesizat, ieri, din oficiu despre producerea unui accident de circulație produs pe DJ 109F, în urma căruia patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale și investigații.

Din primele cercetări s-a stabilit că în noaptea de 10 spre 11 septembrie, în jurul orei 1.00, un bărbat de 40 de ani conducea autoturismul pe direcția Gîlgău-Poiana Blenchii, iar într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În autoturismul condus de acesta se mai aflau trei pasageri, cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea Poliției, deplasându-se la domiciliu.

În jurul orei 5.00, șoferul și cei trei pasageri au fost transportați cu autoturismul, de o cunoștință, la UPU Dej, pentru îngrijiri medicale și investigații.

Evenimetul s-a soldat cu rănirea gravă a trei persoane (conducătorul auto și doi pasageri) și rănirea ușoară a unui pasager.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, fapte prevăzute de Codul Penal.

foto: arhiva

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !