Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE – Bărbat găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp. Starea sa este critică

109

ACCIDENT GRAV ÎN VAD  Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 15 iunie, în centrul localităţii Vad (comuna Copalnic Mănăştur).


Şoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 65 de ani din Baia Sprie, a părăsit carosabilul, s-a lovit de o movilă de pământ, apoi s-a rostogolit pe un câmp.

Bărbatul a fost aruncat de maşină. El a fost găsit inconştient de echipajele de intervenţie.

ACTUALIZARE

Până să ajungă echipajul SMURD şoferul a fost resuscitat de un poliţist.

acc vad2

Agentul de poliţie Nechita Gusti Fănică, ajutor şef de post în comuna Cernesti a sosit în câteva minute la locul accidentului. Acest lucru i-a salvat viaţa.

Medicii sosiţi au efectuat manevrele de resuscitare şi după aproximativ 90 de minute a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Starea victimei este critică.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa Vasile Dale

The post ACCIDENT GRAV ÎN VAD / ACTUALIZARE – Bărbat găsit inconştient după ce a părăsit carosabilul şi s-a rostogolit cu maşina în câmp. Starea sa este critică appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro