Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident grav la Năvodari. Doi oameni răniți

117

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc noaptea trecută la Năvodari.

Autoturismul în care se aflau a intrat într-un ornament de beton. La volan se afla un bărbat din Brăila, în vârstă de 34 de ani, care nu avea permis de conducere.

În urma impactului violent, atât conducătorul auto, cât și un pasager din mașină, în vârstă de 26 de ani, au suferit răni grave și au fost transportați la spital.

”La data de 01.10.2017, ora 23.55, numitul B.D., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, dinspre centrul localității către Lumina, iar la intersecția cu un sens giratoriu a intrat în coliziune cu un ornament de beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui pasager, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

Polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, menționează IPJ Constanța.

Sursa foto: Info Trafic Năvodari

Gazeta de Navodari

Get real time updates directly on you device, subscribe now.