Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT GRAV PE DN 17 – Un microbuz a fost făcut praf iar șoferul a rămas încarcerat

76

ACCIDENT PE DN 17  în această dimineață a avut loc un accident de circulație pe DN17, pe raza localității Ciceu Mihăiești. Din primele informații reiese că un tânăr care conducea un microbuz de pâine a acroșat o altă autoutilitară care circula în fața sa, a pierdut controlul volanului și a ajuns în șanț. Șoferul a fost rănit destul de serios.

Accidentul a avut loc în acestă dimineață, în jurul orei 06:00, pe DN17, pe raza localității Ciceu Mihăiești. Se pare că șoferul unui microbuz care aparține unei brutării nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoutilitara care circula în fața sa și a acroșat-o, pierzând controlul volanului și ajungând în șanț, unde s-a oprit într-un cap de pod.

Impactul a fost destul de puternic, șoferul de 23 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate ale autoutilitarei.

ACCIDENT 2

„La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor și o descarcerare de la Beclean. În momentul extragerii, victima a suferit mai multe pierderi de conștiență. Tânărul a fost preluat de un echipaj de terapie intensivă mobilă și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Victima prezenta multiple leziuni și traumatisme”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Se pare că tânărul s-a rănit destul de grav în zona abdomenului, medicii de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița luând în calcul o intervenție chirurgicală în acest sens.

ACCIDENT 4

„Un tânăr de 23 de ani din Uriu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN17, pe raza localității Ciceu Mihăiești, pe direcția de mers Beclean spre Dej, nu a păstrat o distanța corespunzătoare, a acroșat în partea din spate autoutilitara care circula regulamentar în fața sa, dupa care a părăsit partea carosabila și a intrat în șanțul din partea dreaptă, unde a lovit un cap de pod. Din accident a rezultat rănirea tânărului de 23 de ani, care urmează să fie testat”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Diana Pintea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Celălalt șofer implicat în accident nu a fost rănit. Deocamdată doar acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Șoferul rănit va fi și el testat la spital.

 

Sursă info.

Sursă foto.

The post ACCIDENT GRAV PE DN 17 – Un microbuz a fost făcut praf iar șoferul a rămas încarcerat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro