Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT ÎN BISTRIŢA NĂSĂUD – Doi copii răniți după ce bicicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară (VIDEO)

81

ACCIDENT ÎN BISTRIŢA NĂSĂUD Doi copii, de 14 și 4 ani, din Strâmba (judeţul Bistriţa Năsăud) au fost răniți miercuri, 26 aprilie, după ce bicicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară aparținând unei firme de curierat.

Se pare că cei doi au ieșit cu viteză dintr-o curte, fără a se asigura, scrie Bistriţeanul.

Copilul de 14 ani se afla la pedale, iar cel de 4 ani și jumătate era cățărat pe ghidonul bicicletei. Se pare că au ieșit dintr-o curte fără să se asigure, fiind loviți în plin de autoutilitara. Accidentul s-a produs chiar în localitatea Strâmba, pe DJ 172C.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Băiatul de 14 ani este suspect de fractură la o mână, în timp ce băiețelul de 4 ani a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Cei doi copii erau verișori.

Circulația este blocată pe ambele sensuri.

sursa INFO, FOTO şi VIDEO

 

The post ACCIDENT ÎN BISTRIŢA NĂSĂUD – Doi copii răniți după ce bicicleta pe care se aflau a fost lovită de o autoutilitară (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro