Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident în Jucu! O autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (FOTO)

72

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (9:45), în judeţul Cluj, traficul feroviar a fost întrerupt pe secţia de cale ferată 401 Apahida  – Dej, în zona Jucu, din cauza unui accident.

O autobasculantă a fost lovită de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – Bucureşti) pe o trecere la nivel cu calea ferată situată pe drumul de legătură Jucu de Mijloc – DN1C (km 17).

A fost îngreunată şi circulaţia rutieră pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducătorii auto nu au mai putut vira pe drumul către Jucu de Mijloc.


Conducătorul unei autobasculante, în jur de 35 de ani, circula dinspre Jucu spre DN 1C, iar la trecere la nivel cu calea ferată semnalizată a fost surprins de trenul interregio. Conducătorul auto a fost dus la spital. Circulația trenurilor este afectată”, a declarat Dan Boie, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj pentru stiridecluj.ro.

Un tren interregio care circula pe relaţie Baia Mare – Bucureşti-Nord a lovit o autobasculantă la o trecere de nivel semnalizată cu Crucea Sf. Andrei între Jucu şi Apahida. În urma accidentului, autobasculantaa fost răsturnat pe firul doi de circulaţie iar traficul feroviar este blocat. La faţa locului sunt reprezentanţii Parchetului şi ai Poliţiei TF, dar a ajuns o locomotivă de ajutor cu care va pleca mai departe trenul respectiv. După ce vom primi aprobare, vom ataşa locomotiva. Mai sunt două trenuri locale care staţionează temporar pînă la redeschiderea circulaţiei şi un tren interregio, Cluj-Napoca – Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Căi Ferate CFR SA, Oana Brânzan.

Șoferul autobasculantei a fost transportat la UPU Cluj.

acciden tren jucu 2
acciden tren jucu

foto: stiridecluj.ro

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !