ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA SATU MARE – Două persoane rănite şi două maşini făcute praf

6Aug - by omgnews - 0 - In Stiri

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA SATU MARE Un cumplit accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 5 august, în jurul orei 8.30, în cartierul Balta Blondă de lângă Satu Mare. Cel puțin două persoane au fost rănite și ambele autoturisme au fost aproape distruse.

Un autoturism Ford Galaxy a fost pur și simplu spulberat de un Audi Q7, conform Gazeta de Nord-Vest.

Martorii îl dădeau drept vinovat pe șoferul Audi-ului, spunând despre acesta că circula cu viteză foarte mare și că, în momentul producerii accidentului, se afla în depășirea unei coloane de mașini.

Pe de altă parte, însă, potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, vinovat de producerea accidentului este șoferul în vârstă de 54 de ani, din Balta Blondă, a autoturismului Ford Galaxy.

Circulând dinspre Satu Mare spre Sătmărel, nu s-a asigurat la un viraj la stânga, moment în care a fost izbit în plin de autoturism Audi Q7, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani din Satu Mare.

În urma impactului, două persoane au fost rănite și ambele autoturisme au fost avariate, mai ales Fordul.

La fața locului s-a deplasat două autospeciale de descarcerare a pompierilor și două ambulanțe SMURD care au acordat primul ajutor atât unui pasager din Ford, cât și șoferului autoturismului Audi.

În cele din urmă, pasagerul din Ford a fost transportat la spital, șoferul bolidului refuzând deplasarea.

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Niciunul dintre șoferii implicați nu consumaseră alcool.

Info şi foto

The post ACCIDENT ÎNFIORĂTOR LA SATU MARE – Două persoane rănite şi două maşini făcute praf appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro