Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT MACABRU LA ARAD – Trenul InterRegio Timișoara Nord – Sighetul Marmației a retezat picioarele unui bărbat

330

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ACCIDENT MACABRU LA ARAD Accident teribil, joi seara, în Gara Aradul Nou. Un bărbat care traversa liniile de tren a fost surprins și accidentat foarte grav de un InterRegio care venea din direcția Timișoara. Practic, trenul i-a retezat omului picioarele de la genunchi.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că aseară (joi seara-n.r.), în jurul orelor 22.30, la ieșirea din Stația CFR Aradul Nou, un tren InterRegio care circula pe relația Timișoara Nord – Sighetul Marmației a accidentat un bărbat de 59 de ani din comuna Fântânele, conform Aradon.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Echipajul SMURD care a ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbat cu amputație bilaterală de gambă, dar conștient. Victima a fost preluată rapid și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

„Pacientul a ajuns la UPU, cu hemoragie. De aici a fost transferat la Ortopedie, unde medicii i-au făcut amputație de coapsă bilaterală. Acum, bărbatul se află internat pe Secția ATI, starea sa fiind critică” – a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

info şi foto

The post ACCIDENT MACABRU LA ARAD – Trenul InterRegio Timișoara Nord – Sighetul Marmației a retezat picioarele unui bărbat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.