Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident mortal între Ovidiu și Kogălniceanu

99

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Trei persoane și-au pierdut viața şi una a fost grav rănită după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal. Accidentul rutier s-a petrecut ieri după amiază, în zona podului de cale ferată, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

Tragedia s-a petrecut pe drumul 2A ce leagă localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. La fața locului au fost solicitate autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța pentru a ajuta la descarcerarea a trei persoane. De asemenea, în urma impactului au fost semnalate scurgeri de combustibili pe carosabil.

Potrivit autorităților, din cauza neatenției, șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Impactul extrem de puternic a distrus mașinile, pasagerii rămânând captivi.

Aproape o oră pompierii de la ISU Dobrogea s-au chinuit să scoată victimile dintre fiarele contorsionate. În urma accidentului, trei persoane au murit, respectiv doi bărbaţi şi o femeie, iar o altă persoană este în comă la Spitalul Județean Constanța. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Redactor: Oana Jărloianu

Litoral TV

Get real time updates directly on you device, subscribe now.