Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACCIDENT MORTAL PE DN 17 – Un taximetrist a murit și trei persoane au fost rănite după un accident provocat de un șofer beat

85

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ACCIDENT MORTAL PE DN 17  Un bărbat și-a pierdut viața în urmă cu puțin timp, în localitatea Coldău, pe DN17. Taximetrul pe care îl conducea s-a ciocnit cu violență de un autoturism de teren. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17, pe raza localității Coldău. Din primele informații rezultă că au fost implicate un autoturism de teren și un taximetru, impactul fiind deosebit de puternic.

Șoferul taximetrului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale autoturismului. Deși inițial era conștient, ulterior acesta a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor echipajului medical ajuns la fața locului, care a aplicat minute în șir manevre de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat, potrivit Bistrițeanul.ro.

În accident au mai fost rănite trei persoane, care au fost transportate la spital. În taximetru se mai aflau trei persoane, iar în autoturismul de teren doar șoferul.

Se pare că autoturismul de teren, care circula pe relația Beclean-Dej a ajuns pe contrasens, unde a lovit taximetru, care circula regulamentar. Alcooltestul a scos în evidență faptul că șoferul mașinii de teren băuse bine înainte de a se urca la volan. Deși a fost găsit singur în mașină, șoferul autoturismului de teren susține că ar fi fost luat la ocazie de posesorul mașinii și pus să conducă.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

The post ACCIDENT MORTAL PE DN 17 – Un taximetrist a murit și trei persoane au fost rănite după un accident provocat de un șofer beat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.