Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident produs ca urmare a consumului de alcool

207

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Poliţia oraş Baia de Aramă, a fost sesizată, aseară, prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Floreşti, cu privire la  faptul că în satul Cîmpu Mare, comuna Bala, judeţul Mehedinţi s-a produs un accident rutier cu victime.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei oraş Baia de Aramă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 670, sat Cîmpu Mare, comuna Bala, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire, moment în care a acroşat un atelaj agricol condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani din aceeași localitate.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului atelajului agricol, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Baia de Aramă, pentru acordare de îngrijiri medicale, unde în urma testării acestuia cu aparatul etilotest de către polițiști a rezultat o concentrație alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Post-ul Accident produs ca urmare a consumului de alcool apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.