Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident rutier cu două victime la Topile

57

Încă un accident rutier în această săptămână, de această dată pe drumul ce duce spre comuna Valea Seacă, la intersecția cu Topile. trei mașini au fost implicate, iar doi șoferi au ajuns la Spital având nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. 

Accident rutier în această după amiază. Au fost implicate trei mașini, iar doi șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care și o femeie, învățătoare la o școală din oraș.

Din primele cercetări se pare că șoferița nu a semnalizat din timp că vrea să facă stânga, iar celelalte mașini nu au păstrat distanța regulamentară și viteza în astfel de situații, provocându-se coleziunea.

La fața locului au venit polițiști, criminaliști și cei de la SMURD pentru acordarea primului ajutor. De asemenea s-au făcut și măsurători și au fost testați alcooltest cei implicați în accident, urmând să se impună măsurile legale.

Stiri Pascani – inPascani.ro