Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accident teribil la Podu Iloaiei! O femeie, lovită mortal pe trecere și târâtă de un TIR sute de metri

102

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Accident îngrozitor la Podu Iloaiei! O femeie a fost lovită în plin de un TIR, în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din oraş. Accidentul a avut loc vineri, atunci când femeia, în vârstă de 46 de ani, încerca să traverseze strada principală din localitate: Drumul European 583.

Şoferul nici măcar nu a sesizat că a lovit pietonul cu remorca şi şi-a continuat drumul până la Sârca, atunci când a fost oprit de către un echipaj de poliţie. Astfel, s-a ajuns la situaţia teribilă ca femeia lovită să fie târâtă câteva sute de metri.

Conducătorul camionului, în vârstă de 27 de ani, le-a spus poliţiştilor că nu a observat femeia care traversa strada. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru părăsirea locului accidentului.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier grav, în localitatea Podu Iloaiei. Şoferul unui camion ar fi agăţat cu remorca un pieton, care a decedat. În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale

Get real time updates directly on you device, subscribe now.