Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Accidentat pe trecerea de pietoni

63

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un minor din Ovidiu a ajuns la spital după ce a fost lovit de două mașini. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din orașul Ovidiu. Contrar așteptărilor, tânărul a supraviețuit.

Totul s-a petrecut în zona Centrului de tineret din orașul Ovidiu. Potrivit martorilor, adolescentul care traversa strada a fost lovit întâi de un șofer începător, care nu l-a observat la timp pentru a-i acorda prioritate. După care, în cadere, pietonul a fost acroșat și de o a doua mașină.

Băiatul accidentat, în vârstă de aproximativ 14 ani, a suferit răni la cap și are  un picior fracturat. Totuși pacientul a fost transportat în stare stabilă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Constanța. Din primele cercetări, se pare că, unul dintre autoturismele implicate in accident a aparținut Consiliului Județean Constanța. Aceasta a fost vândută în urmă cu aproape o lună.

Oamenii legii vor face cercetări pentru a afla cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat. În cauză se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactor: Oana Jărloianu

Litoral TV

Get real time updates directly on you device, subscribe now.