StiriȘtiri județul MaramureșȘtiri județul MureșȘtiri județul Satu-Mare

ACCIDENTE ÎN JUDEŢ – Pieton neatent accidentat în Şomcuta Mare şi motociclist rănit în Baia Mare

ACCIDENTE ÎN JUDEŢ Poliţiştii au intervenit la accidentele rutiere sesizate miercuri şi au întocmit două dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi că pe DN 1C s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

La faţa locului s-a constatat că un bărbat de 52 de ani, din Boiu Mare, conducea un autoturism pe direcţia Dej – Baia Mare. El a surprins şi accidentat un pieton care a traversat drumul fără să se asigure.

În urma impactului, pietonul, în vârstă de 32 de ani, din judeţul Satu Mare, a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean din Baia Mare. A rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest. S-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Şi poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui motociclist.

O băimăreancă de 34 de ani conducea un autoturism pe strada Republicii din Satu Nou de Jos, dinspre Baia Mare spre Cătălina. A efectuat virajul la stânga fără să se asigure suficient şi a intrat în coliziune cu o motocicletă.

Motociclistul, în vârstă de 62 de ani, din Remetea Chioarului, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu a necesitat internarea.

Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa alcoolului.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

The post ACCIDENTE ÎN JUDEŢ – Pieton neatent accidentat în Şomcuta Mare şi motociclist rănit în Baia Mare appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro