Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACŢIUNE ÎN SATU MARE – Traficanți de droguri, ridicați în trafic

100

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ACŢIUNE ÎN SATU MARE Acțiune spectaculoasă a luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale, respectiv a celor de la Serviciu de Investigații Criminale și Serviciul Poliției Rutiere din cadrul IJP Satu Mare.

Aceștia au urmărit și oprit în trafic marţi, 10 octombrie, în jurul orei 15.30, o mașină înmatriculată în județul Ilfov.

Asta după ce mașina a fost filată încă de la intrarea în municipiul Satu Mare, potrivit primelor informații, scrie Presa SM.

Surse judiciare au declarat că s-au descoperit droguri de mare risc.

Din câte se pare, ar fi vorba despre o grupare de traficanți de droguri, fiind ridicați din trafic trei bărbați.

Suspecții au fost ridicați, percheziționați la fața locului, după care au fost duși la audieri la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Cel mai probabil, aceștia vor primi mandat de reținere. Acțiunea este coordonată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism (DIICOT).

Procurii îi vor prezenta, cel mai probabil, pe suspecți în fața judecătorilor, solicitând arestare preventivă pentru unii dintre cei reținuți.

Info şi foto

The post ACŢIUNE ÎN SATU MARE – Traficanți de droguri, ridicați în trafic appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.