Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACTUALIZARE 2/ULTIMA ORĂ – În mașina ar fi fost mai mulți pasageri, toți sub influența băuturilor alcoolice

125

ULTIMA ORĂ   Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc astăzi, 16 aprilie, în zona Dacia Service din municipiul Baia Mare.

 

Șoferul unui autoturism marca Mercedes care se îndrepta spre oraș ar fi pierdut controlul volanului în sensul giratoriu din zonă, probabil din cauza vitezei excesive, și s-a lovit de un stâlp de pe marginea carosabilului. Imediat după impact, autoturismul a luat foc.

Incidentul ar fi putut avea efecte și mai grave de atât, având în vedere faptul că la o distanță foarte mică de stâlpul lovit de autoturism, se află o conductă de gaz.

ACTUALIZARE:

Autoritățile au fost alertate despre producerea incidentului rutier în jurul orei 5:30 dimineața. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a stinge incendiul.

Șoferul, un sătmărean în vârstă de aproximativ 35 de ani, circula dinspre Satu Mare spre Baia Mare la momentul producerii evenimentului rutier. Șoferul a scăpat nevătămat din incident. Mașina acestuia însă, este complet distrusă.

ACTUALIZARE 2:

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Surse neoficiale susțin că toți cei patru tineri din autoturism ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și nu au recunoscut cine a condus autoturismul. În consecință se pare că toți ar fi fost testați cu aparatul etilotest de către polițiști.

Autoturismul implicat în accident avea numere de anglia.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Credit foto: Bogdan Osan/Rares Chylix

Video: Vasile Dale

The post ACTUALIZARE 2/ULTIMA ORĂ – În mașina ar fi fost mai mulți pasageri, toți sub influența băuturilor alcoolice appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro