Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACTUALIZARE/ULTIMA ORĂ – Un maramureșean s-a sinucis aruncându-se în fața trenului care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare

156

ULTIMA ORĂ   Un eveniment tragic s-a petrecut în urmă cu puțin timp între localitățile MedieȘu Aurit și Apa. Un bărbat care se plimba pe calea ferată a fost spulberat de către trenul care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare, potrivit PortalSM.

Potrivit primelor informații, acesta nu era Însoțit de nimeni la momentul producerii tragediei. Se pare că bărbatul se plimba pe calea ferată, moment în care a fost lovit în plin de către tren.

Mai multe echipaje de Poliție și prim ajutor s-au deplasat imediat la fața locului. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, rănile provocate de accident fiind incompatibile cu viața.

Polițiștii au deschis o anchetă iar o variantă a acestora este că bărbatul s-ar fi sinucis. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre incident. Vom reveni cu amănunte.

ACTUALIZARE:

Potrivit martorilor, bărbatul s-a oprit cu maşina pe drum, iar când s-a apropiat trenul pur şi simplu s-a aruncat în faţa locomotivei. El era din Maramureş.

ActualMM

The post ACTUALIZARE/ULTIMA ORĂ – Un maramureșean s-a sinucis aruncându-se în fața trenului care circula pe ruta Baia Mare – Satu Mare appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro