Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ACUZAT DE OMOR – Italianul care a asasinat o româncă cu un pistol pentru porci a fost arestat 

73

ACUZAT DE OMOR  Francesca Zavaglia a confirmat și în fața judecătorului de instrucție vinovăția pentru uciderea Anei Maria Stativa. Din acest motiv, Francesco Serra, de 55 de ani, originar din Parma dar rezident la Vergato, a fost dus la închisoarea Dozza din Bologna, cu acuzația de omor, agravat de premeditare.

În esență, Serra a repetat ceea ce a spus când a fost interogat de procurorul Roberto Ceroni, scrie Gazeta Românească.

Sâmbătă 25 martie, românca Ana Maria Stativa, de 30 de ani, a fost ucisă cu un pistol pentru asomarea animalelor, în apartamentul său.

Muncitorul din Vergato, cu câteva antecedente penale și o căsătorie eșuată, ar fi explicat că s-a simțit batjocorit de femeie, despre care credea că-i împărtășește iubirea. Stativa ar fi ajuns de-a lungul anilor să-i ceară împrumuturi de circa 40.000 de euro.

Bărbatul, îndrăgostit de mai mult timp de femeie, a avut întâlnire cu ea în fiecare sâmbătă dimineața. Și la fel și în acea zi. Însă, potrivit reconstituirii anchetatorilor, s-ar fi dus să o ucidă cu un pistol pentru porci, găsit în locuința italianului la indicația acestuia.

Asasinul a acționat în mod premeditat nesuportând faptul că românca voia să se întoarcă în România pe timpul sărbătorilor pascale.

sursa INFO şi FOTO

The post ACUZAT DE OMOR – Italianul care a asasinat o româncă cu un pistol pentru porci a fost arestat  appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro