StiriȘtiri județul Gorj

Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba

În plin divorț de Marcel Toader, Maria Constantin este atacată din toate părțile. Bunica primului soţ al artistei, Ciprian Tapotă Lătărețu, a acuzat-o pe Maria că a furat bijuterii de valoare. Femeia a povestit cum a plecat cântăreața din casa fostului soț.

Bunica lui Ciprian Tapotă Lătărețu, primul soț al Mariei Constantin, a atacat-o pe cântăreață, susținând că aceasta ar fi plecat de acasă cu bijuteriile familiei, dar şi cu unele haine care nu i-ar fi aparţinut.

Bătrâna a povestit la Antena 1 cum cântăreața de muzică populară a fost ajutată de mama ei atunci când a plecat din casa primului soţ. Mai mult, femeia a mărturisit că că Maria nu se interesează de copilul ei. ”Nu se interesează de copil la şcoală. Mumă-sa nu s-a interesat niciodată să-l întrebe la telefon, ea doar să-l ia ca să-l plimbe, dar în rest nu are treabă cu el. Da, mama ei a venit aici. A luat tot ce i-a plăcut ei de la nora mea. Mama ei a venit cu maşina şi a încărcat tot, a luat şi aur, şi haine”, și-a spus of-ul bunica primului soţ al Mariei Constantin.

Maria Constantin și Marcel Toader ar fi trebuit să divorțeze la notar miercuri, 13 septembrie. Dacă solista s-a îmbrăcat elegant și a venit la ora stabilită să semneze actele, fostul sportiv nu și-a făcut apariția, făcând astfel imposibilă definitivarea uneia dintre cele mai surprinzătoare despărțiri ale anului.

Sursa: www.click.ro

Post-ul Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj