Stiri

ACUZAȚII GRAVE – Minerul rănit grav după explozia din Mina Uricani ar fi murit în spital din cauza bacteriilor

ACUZAȚII GRAVE  Unul dintre minerii răniţi grav în urma exploziei din Mina Uricani a murit, joi dimineaţa, la Spitalul de Arşi din Capitală. Bărbatul avea arsuri pe 50% din suprafaţa corpului şi la nivelul căilor respiratorii.

Și se pare că la doi ani de la tragedia din Colectiv infecţiile intraspitaliceşti continuă să facă victime. E acuzaţia extrem de gravă făcută de Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor.

Ministerul Sănătății a cerut un control la Spitalul de Arsuri în urma acestor acuzații.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut Inspecției Sanitare de stat să facă verificări la Spitalul de Arsuri după decesul minerului. La doi ani de la tragedia din Colectiv, continuă să moară oameni din cauza bacteriilor din spitalele românești.

Minerul care a încetat din viaţă în această dimineaţă după explozia din mină din urmă cu 10 zile ar fi fost ucis de infecţiile dobândite în Spitalul de Arsuri din Capitală. Fişa pacientului arată clar faptul că avea două infecţii cu Klebsiella şi Pioceanic, germeni extremi de periculoşi ce se găsesc cel mai adesea în spitale.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor susţine că pioceanicul a ajuns în corpul minerului din cada în care a fost spălat.

Sursă info și foto.

citeşte şi SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE MINISTRUL EDUCAȚIEI – „Pentru Dvs., d-le Ministru, 300 de lei sunt echivalentul unei cafele pe care o beți cu colegii Dvs. (…) pentru noi, profesorii, 300 de lei reprezintă o sumă importantă, de care acum ne vitregiți”

REȚINUT DE POLIȚIȘTI – A bătut un bărbat, apoi i-a furat cheile de la mașină și s-a plimbat cu ea prin Dej

The post ACUZAȚII GRAVE – Minerul rănit grav după explozia din Mina Uricani ar fi murit în spital din cauza bacteriilor appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro