Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Adrian Miuţescu: PSD a defilat în judeţ chiar şi cu necazul lui Nicolescu şi Pendiuc

109

La conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura, acesta a fost însoţit de o serie de aleşi locali ai PNL şi de preşedinţi ai organizaţiei. Este un semnal foarte puternic dat în ajunul alegerilor!

Adrian Miuţescu şi-a lansat oficial candidatura la preşedinţia PNL Argeş. Spune că nu o face pentru a-şi pansa ego-ul rănit acum şapte ani, când a pierdut şefia organizaţiei, ci că realmente e nevoie de un liberal adevărat în fruntea partidului, ajuns nepermis de jos, şi într-un judeţ al Brătienilor! Miuţescu a punctat faptul că liberalii nu s-au ridicat nici măcar după ce DNA a decapitat PSD, prin arestarea lui Constantin Nicolescu şi anchetarea lui Tudor Pendiuc, dar i-a criticat şi pe liderii centrali, care ar fi făcut greşeli impardonabile.

,,În Arges, PNL a ajuns intr-o situaţie neplăcută, cu rezultate proaste la parlamentare.Echipa care mă susţine e formată în totalitate din liberali cu care ne dorim să refacem partidul. Nu am o ambiţie personală cum că aş vrea, după şapte ani, să fiu din nou la funcţie. Vreau să-mi pun la dispoziţia partidului toate cunoştinţele mele. În judeţul Brătienilor e inadmisibil ca PNL să fie la cheremul PSD. În ultimii şapte ani, PSD a defilat în judeţ, şi au mai avut şi necazul cu Nicolescu şi Pendiuc. Trebuie să avem forţa necesară de a conduce acest judeţ.” a declarat Miuţescu.

Acesta a mai afirmat că principalele greşeli comise la centru au fost acceptarea bicefaliei PNL-PSD, faptul că ,,nu am ştiut să folosim alegerile prezidenţiale” şi că ,,am adus la conducerea partidului preşedinţi nepricepuiţi”.

,,Aceşti colegi ai mei nu cred că mă iubesc pe mine, ca persoană, şi cred că şi dânşii se gândesc la binele PNL. Trebuie să fie la conducerea partidului un liberal adevărat, care să vină să cu soluţii. A venit momentul ca PNL să se reconstruiască.” a mai declarat Miuţescu.

La conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura, acesta a fost însoţit de o serie de aleşi locali ai PNL şi de preşedinţi ai organizaţiei. Este un semnal foarte puternic dat în ajunul alegerilor!

De precizat că, după ce a fost ales preşedinte al PNL Piteşti, Radu Perianu a anunţat că va candida şi el la preşedinţia PNL Argeş! E şi asta o… aroganţă ţinând cont că fostul mandat, cu tot dragul pentru avocatul Perianu, a fost unul dezamăgitor. Iată ce a declarat acesta, prin intermediul unui comunicat de presă:

 

 

Bitpress