Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ALERTĂ DIN NOU LA LONDRA – Un individ care avea asupra sa trei cuţite a fost arestat

84

ALERTĂ DIN NOU LA LONDRA Alertă de securitate în centrul Londrei. Bulevardul Whitehall, aflat în apropiere de reședința premierului britanic de pe Downing Street, a fost închis de autorități, relatează Sky News.

Poliția metropolitană a anunțat că a avut loc un incident și că un bărbat a fost arestat. Se pare că acesta era înarmat. Totodată, la fața locului, ar fi fost găsite mai multe cuțite, scrie Libertatea.

 

Bulevardul Whitehall se află nu doar în apropiere de reședința premierului britanic, ci și de reședințele mai multor miniștri. Totodată, drumul celebru unește Piața Trafalgar cu Palatul Westminster.

Pe 22 martie, un atac terorist a avut loc chiar în centrul Londrei. Teroristul Khalid Masood a intrat cu mașina în oamenii aflați pe podul Westminter și apoi a înjunghiat mortal un polițist, în curtea Parlamentului britanic.

În urma atacului, cinci persoane și-au pierdut viața, printre care și românca Andreea Cristea, care se afla în vacanță cu iubitul ei.

citeşte şi ÎN PERICOL – Coliziune în Marea Neagră între o navă-spion rusă și un cargo, lângă coastele turcești

Tânăra a căzut în Tamisa, după ce a fost aruncată în aer de maşina atacatorului Khalid Masood, în vreme ce prietenul ei a scăpat cu răni mai puţin grave după atacul de la Londra.

sursa INFO şi FOTO

The post ALERTĂ DIN NOU LA LONDRA – Un individ care avea asupra sa trei cuţite a fost arestat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro