Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Alin Olaru şi Ovidiu Dorobanţu au fost delegaţi la un meci din Cupa României între două echipe de Liga a II-a

105

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Marţi, 3 octombrie, s-au desfăşurat 9 dintre cele 18 meciuri programate în turul 4 al Cupei României. Miercuri, 4 octombrie, se vor disputa şi celelalte partide rămase. Una dintre acestea va fi condusă de un arbitru vâlcean. Este vorba despre Alin Olaru. După ce în week-end a avut parte de un eveniment nefericit, fiind implicat într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la un meci de Liga a II-a, unde fusese „rezervă”, Alin a primit în această săptămână vestea cea bună că va arbitra în Cupa României o partidă în care sunt implicate două echipe de Liga a II-a. Este vorba despre întâlnirea dintre Metaloglobus Bucureşti şi Sportul Snagov. La cele două linii, Olaru va fi ajutat de un „asistent” din Vâlcea, Ovidiu Dorobanţu şi de braşoveanul Andrei Pavel Cojocaru.

Articolul Alin Olaru şi Ovidiu Dorobanţu au fost delegaţi la un meci din Cupa României între două echipe de Liga a II-a apare prima dată în Arena Vâlceană.

Arena Vâlceană

Get real time updates directly on you device, subscribe now.