Allview lansează Allbook X şi Allbook L – notebook-uri cu preţuri accesibile (Laptopuri)

31Aug - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Allview Allbook X şi Allbook L, sunt dispozitive cu un design compact şi dimensiuni potrivite, recomandate oricărui mediu de lucru sau stil de viaţă.

Carcasa metalică a notebook-ului Allbook X măsoară mai puţin de 13 mm grosime, oferind dispozitivului eleganţă şi rezistenţă. Portabilul vine echipat cu ecran Full HD şi senzor de amprentă care restricţionează accesul persoanelor neautorizate la documentele stocate.

Allbook L dispune de un ecran cu diagonală 14’’ şi are o greutate ce depăşeşte cu puţin un kilogram.

Allbook X este prevăzut cu procesor Intel Celeron, iar capacitatea totală de stocare variază, utilizatorii având la dispoziţie şi două variante ce includ memorie SSD de 128GB şi 256GB.

Cele două notebook-uri Allview au o autonomie de până la 7 ore. Ambele dispozitive rulează sistemul de operare Windows 10, preinstalat.

Allbook X şi Allbook L sunt disponibile pe bază de precomandă la preţurile de 1349 lei şi 899 lei. Cu memorie SSD inclusă, preţul Allbook X ajunge la 1599  lei (SSD 128GB) sau 1799 lei (SSD 256GB).

(…)

Cuvinte cheie: Allview

Subiecte asemănătoare:
» Allview X4 Soul Xtreme – un phablet cu display de 6” şi funcţie inclusă de înregistrare a convorbirilor, care excelează la capitolul autonomie a bateriei [REVIEW]
» Allview lansează X4 Xtreme, noul vârf de gamă al companiei
» Allview lansează X4 Soul Lite, un smartphone accesibil prevăzut cu sistem dual camera
» Allview lansează P9 Energy Lite 2017
» Allview lansează X4 Soul mini, cel mai accesibil model din gama Soul

Articol original – Allview lansează Allbook X şi Allbook L – notebook-uri cu preţuri accesibile, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse