Tehnologie

Allview lansează X4 Soul mini, cel mai accesibil model din gama Soul (Telefoane mobile)

Allview X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din această serie, se prezintă cu design metalic şi ecran HD de 5”, respectiv un senzor de amprentă pentru autentificarea în aplicaţii şi deblocarea ecranului.

X4 Soul mini păstrează contururile rafinate ale vârfului acestei game, în dimensiuni uşor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care caută eleganţă, fotografii surprinzătoare,  dar şi performanţe menite să-i susţină în ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Recomandat şi pasionaţilor de fotografie, X4 Soul mini pune la dispoziţie o cameră foto principală de 13MP cu autofocus, respectiv cameră frontală de 8MP pentru poze selfie.

X4 Soul mini este disponibil în două variante de memorie RAM: 2GB si 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. Terminalul rulează Android 7.0 şi oferă conectivitate 4G în standarde FDD si TDD LTE, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

Allview livrează noul X4 Soul mini la pachet cu un capac de silicon si folie de protecţie a ecranului, la preţul de 749 lei (versiunea 2GB RAM) şi 799 lei (versiunea 3GB RAM).

(…)

Cuvinte cheie: Allview

Subiecte asemănătoare:
» Allview lansează X4 Soul, un mid-range premium cu sistem dual-camera
» Allview lansează Allwatch, primul său smartwatch
» Allview prezintă noua serie Jump de telefoane rugged
» Allview lansează V2 Viper Xe
» Allview lansează V2 Viper S, cel mai rapid smartphone din portofoliu

Articol original – Allview lansează X4 Soul mini, cel mai accesibil model din gama Soul, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse