Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ANCHETĂ – Elevă de 11 ani, abuzată sexual de profesorul de tenis

160

ANCHETĂ  Unul dintre cei mai apreciați de tenis din Cugir a fost arestat, miercuri, fiind acuzat de viol. Bărbatul ar fi abuzat sexual o elevă de 11 ani, după antrenamente.

Tatăl fetiței a alertat Poliția, după ce fiica sa i-a povestit că a fost agresată sexual de antrenorul de tenis, după încheierea antrenamentului la o bază sportivă din orașul Cugir, relatează Mediafax.ro. Anchetatorii au dispus, ințial, începerea urmăririi penale pentru corupere sexuală. Ulterior, au schimbat încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de viol și au dispus reținerea pentru de 24 de ore a agresorului.

Mai apoi, antrenorul de tenis, Ioan P. a fost arestat preventiv, după cum au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, conform Libertatea.ro.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.I.,în vârstă de 51 ani şi fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de viol şi a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpatul P.I. pe o durată de 30 zile”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În vârstă de 51 de ani, bărbatul este antrenor de tenis de zece ani. Ioan P este apreciat în domeniu, după ce a pregătit un sportiv selecționat în lotul României la Cupa Davis.

 

Sursă info.

The post ANCHETĂ – Elevă de 11 ani, abuzată sexual de profesorul de tenis appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro