Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Aplicaţia Google Photos pentru iOS primeşte suport Airplay (Aplicatii)

99

Cu o întârziere mai mare decât am fi sperat, Google a anunţat actualizarea aplicaţiei Photos pentru dispozitive iOS cu suport Airplay, permiţând redarea colecţiilor de poze şi clipuri video pe televizoare compatibile folosind conexiunea wireless a telefonului mobil.

Actualizarea permite utilizatorilor de telefoane iPhone să folosească tehnologia AirPlay pentru a viziona albumele cu poze din vacanţă şi clipuri video direct pe ecranul televizorului, similar accesoriului Chromecast. Astfel, apar pe ecranul televizorului doar pozele sau clipurile video selectate din albumele redate integral pe ecranul telefonului mobil.

Într-un efort mai amplu pentru îmbunătăţirea serviciului Photos, Google a introdus recent o interfaţă modernizată care simplifică gestionarea directoarelor de fişiere, optimizări pentru funcţionarea mai bună pe dispozitive care dispun de conexiuni lente la internet şi o aplicaţie PhotoScan care include filtru anti-glare.

Noua versiune Google Photos poate instalată vizitând pagina aplicaţiei în magazinul App Store sau iTunes.

(…)

Cuvinte cheie: Google

Subiecte asemănătoare:
» Google ar putea folosi chipsetul Snapdragon 835 pentru seria de telefoane Pixel 2
» Go4News 17 – 21 aprilie: Cum arată un smartphone făcut în Coreea de Nord, echipamentul de scafandru de 1 Kg, Google Chrome cu ad-blocker şi ce poţi face cu tuburile de la sulurile de hârtie igienică
» Samsung renunţă la propria aplicaţie de muzică pe dispozitivele sale
» Google Translate va oferi de acum traduceri mai precise în limba română
» WSJ: Browserul Google Chrome va bloca reclame

Articol original – Aplicaţia Google Photos pentru iOS primeşte suport Airplay, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse