Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Aplicaţia Instagram pentru Android primeşte mod de utilizare offline (Aplicatii)

111

Traficul de date şi chiar prezenţa unei conexiuni active la internet nu va mai fi o problemă pentru utilizatorii Instagram, versiunea pentru dispozitive cu sistem Android a aplicaţiei permiţând de acum vizualizarea listelor cu poze şi în modul offline.

Păstrând intactă cea mai mare parte a funcţionalităţii, aplicaţia permite de acum revizitarea conţinutului încărcat anterior în feed-ul Instagram. Putem lăsa comentarii şi aprecieri, sau chiar salva pozele şi clipurile vizionate. Putem da Follow/Unfollow altor utilizatori Instagram, modificările fiind sincronizate automat cu reţeaua de socializare de îndată ce este restabilită conexiunea la internet.

Trebuie ştiut că în lipsa unei conexiuni active la internet nu vom putea vedea pozele nou adăugate de cei pe care îi urmărim, iar unele poze ar putea fi disponibile la o rezoluţie diminuată.

(…)

Cuvinte cheie: Instagram

Subiecte asemănătoare:
» Instagram va opri automat afişarea pozelor care redau conţinut „sensibil”
» Go4News 20-24 martie: Masca pentru conversaţii private, tatuajele high-tech, drona agricolă şi telefonul cu două camere pentru selfie
» Go4News: Instagram începe să cenzureze anumite imagini şi activează autentificarea în doi paşi
» Instagram va permite utilizatorilor să rezerve locuri la restaurant, sau întâlniri cu reprezentanţii companiilor
» Live-urile de pe Instagram pot fi acum salvate

Articol original – Aplicaţia Instagram pentru Android primeşte mod de utilizare offline, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse