Tehnologie

Aplicaţia YouTube pentru mobil ar putea activa funcţia autoplay pentru clipurile listate în ecranul principal (Aplicatii)

YouTube testează introducerea funcţiei autoplay în aplicaţia pentru mobil, vizând pentru început lista de clipuri ce apare la deschiderea aplicaţiei.

Metodă preferată pentru servirea de reclame către utilizatorii Facebook, funcţia autoplay ar putea fi activată curând şi pentru serviciul YouTube, modalitatea aleasă de Google fiind însă mai puţin intrusivă.

Astfel, clipurile redate automat nu vor fi însoţite de sunet, dar vor avea subtitrări pentru a face mai uşor înţeles mesajul transmis. În plus, utilizatorii vor avea mai mult control asupra acestei funcţii, putând dezactiva redarea automată a clipurilor atunci când nu este prezentă o conexiune la reţeaua WiFi, sau definitiv.

Rămâne de văzut dacă aceste opţiuni vor fi păstrate în forma actaulă şi la debutul oficial al funcţiei autoplay, aşteptat în viitorul apropiat. 

(…)

Cuvinte cheie: youtube, google

Subiecte asemănătoare:
» Căştile AirPods de la Apple funcţionează acum şi cu Google Assistant
» „Google cumpără Apple cu 9 miliarde de dolari”. Ştirea care le-a dat fiori reci multor investitori
» Aplicaţia Google primeşte secţiune „Saved”, asemănătoare listei de bookmark-uri din Google Chrome
» Utilizatorii Chrome, păcăliţi cu o falsă extensie Adblock Plus care inserează şi mai multe reclame în pagini
» Rusia a încercat să influenţeze alegerile americane folosind reclame pe Youtube şi Gmail

Articol original – Aplicaţia YouTube pentru mobil ar putea activa funcţia autoplay pentru clipurile listate în ecranul principal, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse