Apple brevetează cititorul de amprente integrat cu butonul Power (Telefoane mobile)

14Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

iPhone 8 va renunţa complet la tasta Home cu buton fizic, făcând astfel loc unui ecran mai mare care va acoperi aproape toată partea din faţă a telefonului mobil. Schimbarea pune însă funcţionalitatea Touch ID sub semnul întrebării.

Potrivit unor zvonuri mai vechi, Apple viza implementarea funcţiei Touch ID într-o zonă special delimitată pe suprafaţa noului ecran OLED, însă limitări de ordin tehnic ar fi dus la amânarea acestei schimbări pentru o generaţie iPhone viitoare. În schimb, iPhone 8 ar urma doar să mute senzorul Touch ID într-un spaţiu rămas liber pe carcasa telefonului.

Parte dintr-un calup de 68 brevete recent acordate, găsim ceea ce pare a fi descrierea unui nou buton Touch ID integrat cu tasta Power, suficient de compact pentru a fi instalat pe muchia unei carcase subţiri.

Noul buton Touch ID ar putea fi plasat în locaţia tradiţională a butonului Power sau altă poziţie uşor accesibilă pe carcasă, protejat sub un scut din sticlă cu strat de safir sau alt material care să prevină uzura şi apariţia zgârieturilor.

(…)

Cuvinte cheie: Apple

Subiecte asemănătoare:
» iPhone 8 apare în noi imagini spion. Designul cu display edge-to-edge este confirmat din nou
» Compania pe care Steve Jobs a ameninţat că o va distruge valorează astăzi 10 miliarde de dolari
» De ce nu are Apple succes în India: Iată ce poţi cumpăra de banii daţi pe un iPhone 6s pe piaţa de smartphone-uri cu cea mai rapidă creştere
» Apple renunţă la suportul pentru aplicaţii pe 32 de biţi pe macOS
» HomePod este răspunsul Apple la boxele inteligente Amazon Echo şi Google Home

Articol original – Apple brevetează cititorul de amprente integrat cu butonul Power, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse