Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Arestat pentru viol

84

Un bărbat din Constanța, bănuit de comiterea unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală, reținut de către polițiștii constănțeni. Acesta ar fi abuzat 2 minore, ambele în vârstă de doar zece ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de viol. Așadar, în perioada iulie 2016 – mai 2017, acesta ar fi întreținut raporturi sexuale normale și orale cu o minoră în vârstă de 10 ani, în urma unor constrângeri verbale.

Deasemeni, același individ, ar mai fi comis o altă infracțiune de agresiune sexuală în dauna unei alte minore, în vârstă de 10 ani.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Redactor: Robert Tănasă

The post Arestat pentru viol appeared first on Litoral TV.

Litoral TV