ASUS pregăteşte ZenFone 4 şi ZenFone 5 (Telefoane mobile)

12Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

ASUS nu a apucat încă să lanseze toate dispozitivele programate din gama ZenFone 3, însă deja se pregăteşte de lansarea generaţiei cu numărul patru. ZenFone 4 ar putea fi anunţat în mod oficial înainte de finalul lunii iulie, spune CEO-ul companiei Jerry Shen, acesta menţionând într-un interviu pentru Digitimes chiar şi o dată de lansare provizorie pentru generaţia Zenfone 5.

Interviul cu Jerry Shen din cadrul publicaţiei asiatice Digitimes dezvăluie câteva noutăţi despre strategia ASUS pe piaţa de smartphone-uri. În primul rând, ZenFone 4, care a fost aşteptat la Computex, dar care a lipsit cu desăvârşire, ar putea ajunge pe piaţă înainte de sfârşitul verii. Shen a dezvăluit că noul smartphone al companiei a fost amânat în ultimul moment pentru a realiza un dispozitiv mai bine pus la punct din punct de vedere tehnic.

Anunţul este programat pentru sfârşitul lunii iulie, iar lansarea este aşteptată la scurt timp după. Telefonul cu display de 5,5” (singurul detaliu cunoscut despre acesta) este aşteptat în Taiwan la un preţ mai mic de 500 de dolari, în comparaţie cu Zenfone AR (din familia ZenFone 3), care are un preţ aproape dublu.

Shen a vorbit şi despre planurile companiei pe termen mediu, care include generaţia ZenFone 5 pe piaţa de smartphone-uri. În acest moment, planul este ca generaţia a cincea de dispozitive ASUS să debuteze în cadrul Mobile World Congress 2018, eveniment care va avea loc la sfârşitul lunii februarie. În consecinţă, este posibil ca „familia” ZenFone 4 să beneficieze de mai puţini membri, urmând ca ZenFone 5 să iasă pe piaţă cu o gamă completă de dispozitive.

(…)

Cuvinte cheie: ZenFone 4, ZenFone 5, ASUS, Smartphone, android,

Subiecte asemănătoare:
» Asus, HP, şi Lenovo vor oferi PC-uri cu Windows 10 motorizate de procesoare ARM
» ASUS a prezentat la Computex noul Zen AiO ZN242
» ASUS lansează ROG Zephyrus, cel mai subţire laptop de gaming cu GTX 1080
» ZenBook Pro UX550 este răspunsul ASUS la noile laptop-uri MacBook Pro
» ASUS Republic of Gamers lansează noi plăci de bază pentru entuziaşti

Articol original – ASUS pregăteşte ZenFone 4 şi ZenFone 5, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse