OMG!StiriȘtiri județul CălărașiȘtiri județul ClujUtile

Atacat de porci! Bărbat din Ceacu, mușcat de piept și picioare. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgenţă la spitalul din Călăraşi

GROAZNIC! Bărbat din Ceacu atacat de porci, mușcat de piept și picioare

Ionel Doru Rade, din localitatea Ceacu, comuna Cuza Vodă, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital cu plăgi multiple la nivelul toracelui şi la gambă stângă, după ce a fost atacat de porci, muşcat de mai multe ori de animalele înfometate.

Atacat de porci

Un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acţioneze pe raza localităţii Ceacu, comuna Cuza Vodă, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin, Ionel Doru Rade, în vârstă de 41 de ani, atacat de porci, acesta fiind muşcat de mai multe ori de către animalele din gospodărie.

La sosirea autospecialei SMURD, bărbatul era conştient şi prezenta multiple plăgi muşcate la nivelul toracelui anterior, cât şi la nivelul gambei stângi.

Paramedicii SMURD au acordat primul ajutor bărbatului, i-au efectuat hemostază şi i-au aplicat pansament compresiv, i-au monitorizat funcţiile vitale, după care acesta a fost transportat de urgenţă la spitalul din Călăraşi.

Ionel Doru Rade a avut noroc. Alexandru Pop n-a fost atât de norocos

Moartea cumplită a lui Alexandru Pop, din localitatea Aschileu Mare, judeţul Cluj, ar putea să bată scenariul oricărui film de groază, potrivit presei locale din Cluj. Bărbatul de 46 de ani făcea curat în coteţul porcilor, când a fost atacat întâi de o scroafă, apoi de ceilalţi porci din gospodărie.

Când membrii familiei lui Pop au văzut că acesta nu mai vine în casă au ieşit în curte să îl caute. Când au ajuns la coteţul porcilor l-au găsit fără suflare, cu faţa şi părţi din trup mâncate.

“Medicul a fost chemat de urgenţă, însă n-a mai putut face nimic pentru Alexandru. Se pare că una dintre scroafe i-a mâncat faţa. Dumnezeu să-l ierte, era un om bun. Avea două fete de şcoala generală, iar soţia lui lucrează la noi la primărie”, a declarat primarul localităţii Aschileu Mare, Ioan Porumb.

Nu se ştie ce a provocat atacul animalelor, însă potrivit autopsiei, bărbatul era conştient în momentul în care a fost mâncat de porci. Alexandru Pop avea probleme cardiace şi era pensionat pe caz de boală.