Știri județul AradȘtiri județul Timiș

Atenție, șoferi! Balize anti-orbire rupte pe Autostrada Timișoara – Lugoj. Au ajuns și pe șosea

sursa

Un cititor tion.ro care s-a aventurat pe autostradă în prima zi de Crăciun a vrut să le transmită șoferilor care pleacă la drum să fie deosebit de atenți, pentru a nu crea accidente.

„Am avut de mers astăzi pe autostrada spre Lugoj și am văzut că foarte multe parapete sunt rupte. Majoritatea erau între benzi, dar erau și pe șosea, pe banda de lângă axul drumului. Din loc în loc erau și pe șosea, aveți grijă dacă mergeți, să circulați cu atenție!”, ne-a scris un cititor tion.ro.

UPDATE. Reacția DRDP Timișoara

Contactați de tion.ro, reprezentanții DRDP Timișoara susțin că au început încă de săptămâna trecută să adune balizele anti-orbire rupte de vânt sau zăpadă.

„Echipele Centrului de Întreținere și Coordonare Țipari au început să adune balizele anti-orbire încă de săptămâna trecută. Acestea s-au rupt în urma condițiilor meteo, a suflului creat de mașinile care trec în viteză și a vântului puternic. Vom continua să recuperăm aceste elemente, mare parte dintre ele fiind căzute între cele două căi de circulație”, ne-a declarat Alina Sabou, purtător de cuvânt DRDP Timișoara.

Județul Timiș s-a aflat în weekendul 14-16 decembrie sub cod portocaliu de ninsori, iar luni, 24 decembrie, a fost sub cod galben de vânt.