StiriȘtiri județul Brașov

Bărbat accidentat mortal, în timp ce traversa neregulamentar

Un bărbat în vârstă de 50 de ani care se angajase în traversarea neregulamentară a Drumului Naţional 13, a fost accidentat mortal de un autoturism.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, când un bărbat de 35 de ani, care se deplasa dinspre Braşov spre Rupea, a lovit un pieton, care traversa strada prin loc nepermis, şi l-a aruncat în şanţ.

Șoferul şi-a continuat drumul încă aproximativ un kilometru, după care a oprit autovehiculul şi a anunţat evenimentul.

 „Un bărbat în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe DN 13 din direcţia municipiului Braşov către oraşul Rupea, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 50 ani, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi nemarcat, pe care l-a proiectat în şanţul din partea stângă a sensului de mers al autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit la faţa locului şi şi-a continuat deplasarea, oprindu-se la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul accidentului, de unde a anunţat producerea evenimentului. În cauză a rezultat decesul pietonului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul Ionuţ Marin.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului şi dispunerii măsurilor legale.

Foto: arhiva

The post Bărbat accidentat mortal, în timp ce traversa neregulamentar appeared first on .