Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bărbat accidentat mortal, în timp ce traversa neregulamentar

156

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani care se angajase în traversarea neregulamentară a Drumului Naţional 13, a fost accidentat mortal de un autoturism.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, când un bărbat de 35 de ani, care se deplasa dinspre Braşov spre Rupea, a lovit un pieton, care traversa strada prin loc nepermis, şi l-a aruncat în şanţ.

Șoferul şi-a continuat drumul încă aproximativ un kilometru, după care a oprit autovehiculul şi a anunţat evenimentul.

 „Un bărbat în vârstă de 35 ani, care conducea un autoturism pe DN 13 din direcţia municipiului Braşov către oraşul Rupea, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 50 ani, angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi nemarcat, pe care l-a proiectat în şanţul din partea stângă a sensului de mers al autoturismului. Conducătorul auto nu a oprit la faţa locului şi şi-a continuat deplasarea, oprindu-se la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul accidentului, de unde a anunţat producerea evenimentului. În cauză a rezultat decesul pietonului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul Ionuţ Marin.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii evenimentului şi dispunerii măsurilor legale.

Foto: arhiva

The post Bărbat accidentat mortal, în timp ce traversa neregulamentar appeared first on .


Get real time updates directly on you device, subscribe now.