Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bătrână din Bistriţa Bîrgăului, tâlhărită în propria casă! Hoţul riscă să ajungă după gratii

69

Un bărbat din Tureac a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti şi riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile, după ce a tâlhărit o bătrână din Bistriţa Bîrgăului, chiar în locuinţa acesteia.

Bărbatul a pătruns în locuinţa femeii în noaptea de marţi spre miercuri şi a ameninţat-o, potrivit surselor Gazeta de Bistriţa cu un topor, pentru a-i da banii pe care îi avea în casă. Tâlharul nu s-a mulţumit doar cu banii şi i-a furat femeii şi un telefon mobil.

 

Potrivit IPJ BN, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă înregistrată inițial cu autor necunoscut, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un bărbat, de 46 ani, din Tureac.

Acesta este bănuit că în noaptea de 11/12 iulie a.c. ar fi pătruns în locuința unei femei, de 73 ani, din Bistrița Bîrgăului, pe care ar fi agresat-o fizic și căreia i-ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

Față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

 

Post-ul Bătrână din Bistriţa Bîrgăului, tâlhărită în propria casă! Hoţul riscă să ajungă după gratii apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online