Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bătut şiu tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu

197

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un adolescent de 16 ani, din comuna Negomir, a fost bătut şi tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu de către alţi doi tineri de 17 şi 18 ani, din localităţile Scoarţa şi, respectiv, Băleşti. Agresorii l-au lovit şi i-au sustras din buzunar 100 de lei. Mai mult decât atât,  victima a încercat să sune la 112, dar cei doi tineri i-au distrus telefonul mobil, după care au fugit de la locul faptei.

„La scurt timp, echipajele de poliție aflate pe itinerariile de patrulare i-au identificat pe cei doi tineri şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului existent în dosar, față de cei doi suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. La data de 23 septembrie a.c. suspecții au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, care a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și distrugere“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

 

 

Post-ul Bătut şiu tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.