Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bătut şiu tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu

106

Un adolescent de 16 ani, din comuna Negomir, a fost bătut şi tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu de către alţi doi tineri de 17 şi 18 ani, din localităţile Scoarţa şi, respectiv, Băleşti. Agresorii l-au lovit şi i-au sustras din buzunar 100 de lei. Mai mult decât atât,  victima a încercat să sune la 112, dar cei doi tineri i-au distrus telefonul mobil, după care au fugit de la locul faptei.

„La scurt timp, echipajele de poliție aflate pe itinerariile de patrulare i-au identificat pe cei doi tineri şi i-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului existent în dosar, față de cei doi suspecți s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. La data de 23 septembrie a.c. suspecții au fost prezentați Judecătoriei Târgu-Jiu, care a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și distrugere“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

 

 

Post-ul Bătut şiu tâlhărit în Piaţa Centrală din Târgu Jiu apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj